Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zangersweekend: Musica Aeterna

17 mei - 19 mei

Kerkraam

Tijdens het zangersweekend zing je 20ste eeuwse sacrale muziek. Op het programma staan composities van Sergej Rachmaninov, Alfred Schnittke, Herbert Howells en Vytautas Miškinis.

Het zangersweekend gaat door van vrijdagavond tot zondagnamiddag en is bedoeld voor gevorderde zangers die zich zelfstandig kunnen voorbereiden en gedurende een volledig weekend onder leiding van een expert willen werken aan gespecialiseerd repertoire. Overnachting is niet inbegrepen in de prijs. Joris Derder leidt het geheel. We bezorgen de partituren vooraf zodat iedereen zijn partij kan instuderen. Op 27 april komen we een eerste keer samen om kennis te maken met de bezetting en de muziek.

De deadline voor inschrijven is 7 januari 2024.

Docent: Joris Derder
Joris Derder is dirigent, bariton en coach voor dirigenten en zangers. Hij is artistiek leider van het Gents Universitair Koor, Kamerkoor Koriolis en het nieuwe Vocaal Collectief ‘Air4Six’ en was drie jaar lang vocal coach van het Belgisch Nationaal Jeugdkoor BEvocaL.Hij is altijd op zoek naar vernieuwing en verdieping in de koorwereld, naar nieuwe horizonten voor zangers en dirigenten. Hij legt in zijn coachings de link tussen zang en koordirectie, met de vocaliteit als speerpunt.  ‘Samen met gelijkstemden zoeken naar nieuwe invalshoeken en nieuwe projecten’, daar gaat Joris voor.

Locatie

Sint-Jozefscollege
Pontstraat 9
Aalst, Oost-Vlaanderen 9300 België
+ Google Maps
Telefoon
053 79 04 41
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Koor & Stem
Telefoon
03 237 96 43
E-mail
info@koorenstem.be
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *