Koorcafé

Het Koorcafé is een jaarlijks ontmoetingsmoment voor dirigenten, zangers en koorbesturen waar interessante sprekers worden uitgenodigd, koorinformatie wordt uitgewisseld en nieuwe koorprojecten worden voorgesteld. Tussen hap en tap is er tijd voor netwerking en worden jullie verwend met muzikale intermezzi. Shall we see you there?

Koorronde

De Koorronde is een ontmoetingsdag die jaarlijks doorgaat in een andere Oost-Vlaamse regio i.s.m. lokale partners. Het doel van deze muzikale happening is het onderling introduceren en bijeenbrengen van regionale koren. De Koorronde gaat steeds gepaard met samenzang, inspirerende workshops en een spetterend toonmoment. Kom zeker een kijkje nemen!

Schoolzangdagen

Op aanvraag van jouw Oost-Vlaamse basisschool organiseren wij intra muros een heuse Schoolzangdag. Onder begeleiding van de beste muzikanten en muziekpedagogen dompelen we de scholieren onder in een dag vol zangplezier en muziek. Na deze intensieve muzikale dag wordt het resultaat, ondersteund door live-band, voorgesteld aan familie en vrienden. Schrijf je zeker in voor deze onvergetelijke ervaring!